Ook dit schooljaar kiezen de oudste groepen leerlingen van de basisscholen in Voorschoten welke films we draaien! Iedere maand  is er een andere school aan de beurt om de keuzefilm te bepalen.
Op 26 januari heeft basisschool Emmaus ’n eigen keuzefilmavond. Ze kiezen uit deze films:

Max Slim is de jongste zoon van de Familie Slim, een echt uitvindersgezin. Max heeft het idee dat hij altijd in de schaduw staat van zijn grote zus en ouders. Alledrie super slimme uitvinders die elk jaar weer prijzen winnen op Inventicon, het grootste uitvindersfestival van de wereld. Max heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs. Maar dan krijgt hij plotseling een kans om zijn familie te redden!

Familiefilm NL 2017, 80 min. Kijkwijzer:AL

AAAAAAAA

AAAAAAAA

Hoe werkt het?

De leerlingen krijgen op school een stemformulier waarmee ze stemmen op één van 3 voorgestelde films. Na het tellen van de stemmen weten we welke film de keuzefilm van de school is. Uiteraard hopen we dat veel  leerlingen naar ‘hun’ film komen kijken. De bioscoop heeft 80 plaatsen.  Reserveren kan door in te tekenen op de gastenlijst via school. Ook aan de kassa van de bioscoop kunnen kaartjes worden gekocht. Een kaartje kost € 6,- / €  7,- bij 3D-films ( voor de school die de film gekozen heeft geldt ’n € 1,- korting)

Let op: De filmavond is een reguliere voorstelling van Stichting Kinderfilmtheater Voorschoten en er zal dus geen begeleiding zijn vanuit de school. Het bezoek aan de bioscoop gebeurt op eigen gelegenheid en voor eigen verantwoording.