Op woensdag 30 oktober (20.00): CatVideoFest 2019

Voor de kattenliefhebbers een speciale avond met kattenfilmpjes vanuit de hele wereld. Kijk samen op het grote scherm naar de grappigste, meest ontroerende en verbazingwekkende capriolen!

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes! Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Voor het eerst komt de kattensensatie nu eindelijk ook naar Nederland! Cinema Delicatessen brengt CatVideoFest in het najaar naar filmtheaters door het hele land, zodat liefhebbers in gezamenlijke sfeer kunnen genieten van de leukste filmpjes…

Kaartje: € 8,-.  De voorverkoop voor deze voorstelling is gestart! Bestellen kan online, via de Agenda  of aan de kassa (van een halfuur voor tot een half uur na aanvang  de voorstelling).