A Little Life (toneelregistratie)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Jaar:
2023
Genre:
Toneel/ Theatre, Verwacht
Speelduur:
3 uur 40 minuten
Regisseur:
Ivo van Hove
Acteurs:
James Norton, Luke Thompson, Omari Douglas, Zach Wyatt, Elliot Cowan, Zubin Varla, Nathalie Armin en Emilio Doorgasingh
Box Office:
€ 15,-
Taal:
Engels gesproken, Engels ondertiteld

Live opgenomen vanuit The Savoy Theatre in London.

Voorstellingen op vrijdag 29 sept (20.00) en zondag 1 oktober (15.30) 2023

Het boek ‘Een Klein Leven’ van Hanya Yanagihara heeft wereldwijd miljoenen lezers diep geraakt. Ivo van Hove heeft er een even indringende theatervoorstelling van gemaakt. Na een uiterst succesvolle periode bij ITA (Internationaal Theater Amsterdam), waar Ivo van Hove het toneelstuk maakte en opvoerde, is de voorstelling nu ook op West End in Londen een record brekend succes.

‘A LITTLE LIFE’ volgt vier studievrienden in New York: Willem, die de ambitie heeft acteur te worden, de getalenteerde en succesvolle architect Malcolm, de excentrieke kunstenaar JB en de teruggetrokken, raadselachtige Jude. Wanneer ambitie, verslaving en trots de groep uit elkaar drijft, blijven ze toch verbonden vanwege hun liefde voor Jude en zijn geheimzinnige verleden. Gaandeweg wordt duidelijk dat Jude kampt met een traumatisch verleden en realiseren de vrienden zich dat ze alleen door diepgaand begrip en grenzeloze liefde hun vriendschap met hem kunnen behouden.

James Norton (Happy Valley, McMafia’) neemt in het veelgeprezen stuk glansrijk de hoofdrol voor zijn rekening. Andere castleden zijn Luke Thompson (Bridgerton), Omari Douglas (It’s A Sin), Zach Wyatt (The Witcher), Elliot Cowan (The Crown), Zubin Varla (Tammy Faye), Nathalie Armin (Force Majeure) en Emilio Doorgasingh (Best of Enemies).