ABBA: The Movie – Fan Event
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Jaar:
SE/AU 1977
Genre:
Biografie, Documentaire, Muziek
Speelduur:
2 uur 0 minuten
Regisseur:
Lasse Hallstrom
Acteurs:
ABBA
Kijkwijzer:
AL
Box Office:
€ 15,-
Taal:
Engels ondertiteld

Geremasterde muziekklassieker met 20 minuten extra’s waaronder een speciale blik achter de schermen van de fenomenaal succesvolle show in Londen, ABBA Voyage (nu gezien door meer dan 1 miljoen fans van over de hele wereld), een kort videofragment van ABBA The Museum in Stockholm, songtekstvideo’s van hits om de ultieme singalong in de bioscoop te creëren en uiterst zeldzame beelden van de tournee van 1977.

Geniet met volle teugen van ABBA: The Movie. Dans naar een bioscoop in de buurt voor dit speciale fan event! Alleen op 17 & 19 september. De onlangs geremasterde film neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van ABBA en de discomuziek in de jaren ’70, toen regisseur Lasse Hallström de immens populaire Australische tournee vastlegde. Met backstage beelden en volledige uitvoeringen van ABBA’s grootste hits als Dancing Queen, SOS, Name Of The Game en Waterloo. Een zeldzame blik op de succesvolle band op het hoogtepunt van hun populariteit.

Het subplot vertelt het verhaal van een country radio-dj die een interview met de band probeert te regelen. Als de deadline nadert, wordt het steeds meer een slapstickachtige mix van blunders en toevalligheden. De jonge dj heeft de taak om het felbegeerde interview voor elkaar te krijgen en ABBA’s toegewijde bodyguard doet er juist alles aan om dit te voorkomen. Dit fan event bevat exclusieve extra’s.