De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Genre:
Actiefilm, Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm, Muziek, Verwacht
Releasedatum:
VS 2022
Speelduur:
1 uur 45 minuten
Regisseur:
Joel Crawford
Acteurs:
Met de stemmen van Jon van Eerd, Anna Drijver, Holly Mae Brood, Jody Bernal, Monic Hendrickx, Frank Lammers, André Dongelmans, Loek Peters, Murth Mossel, Joanne Telesford, Sarah Nauta, Julia Nauta, Niels van der Laan, Jeroen Woe
Kijkwijzer:
6
Box Office:
€ 6,50/€ 7,50
Taal:
Nederlands gesproken

Te zien vanaf 22 januari 2023

In deze avonturen-sprookjesfilm speelt de Gelaarsde Kat, bekend van de Shrek-films, weer een hoofdrol. De dappere, vogelvrije Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

De Gelaarsde Kat gaat op reis door het Zwarte Woud om de Wensster te vinden die hem zal helpen om zijn verloren levens terug te krijgen. Omdat hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje. Op hun tocht krijgen de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, hulp van de sjofele, praatgrage, altijd vrolijke mormel Perro. De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje en de drie beren, “Big”  en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf.