De Grote Poppenkast Film
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Genre:
Familiefilm, Jeugdfilm
Releasedatum:
NL 2023
Speelduur:
1 uur 0 minuten
Schrijvers:
Jan Morriën
Regisseur:
Jan Morriën, Brian de Vore
Acteurs:
Hakim Traïdia
Kijkwijzer:
AL
Box Office:
€ 6,50 p.p. / € 10,- kind op schoot
Taal:
Nederlands

Helaas kunnen we deze film niet vertonen op zondag 11 februari als Cinemini-programma! Wel te zien op woensdag 21 februari 13.30

De Grote Poppenkast Film is een film vol magie, muziek, grappige en spannende momenten die je zeker een glimlach zullen bezorgen!

In de betoverende wereld van De Grote Poppenkast Film gaan de deuren open naar een magische plek in de bioscoop, waar alles mogelijk is. Hakim Traïdia (Sesamstraat) en zijn vrienden nemen je mee in de wonderlijke wereld van de poppenkast: een onvergetelijk avontuur vol lachen, meezingen en belangrijke levenslessen. We maken kennis met Imperia, de strenge maar rechtvaardige burgemeester van de poppenkast, Keck, de dappere politieagent, Flinky, de ondeugende jongen, Pipa, het lieve en pittige meisje, Spokus de goochelaar, en Pup de Puppie, een schattige hondje dat niet durft te blaffen maar wel kan brullen als een leeuw.

De film dompelt kinderen onder in spannende thema’s zoals ruzie, spelen, op vakantie gaan, en jarig zijn, allemaal op een manier die zowel vermakelijk als leerzaam is. Bovendien komt de magie écht tot leven door de aanwezigheid van kinderen die tussendoor actief en enthousiast deelnemen aan de voorstelling. De Grote Poppenkast Film is een film vol magie, muziek, grappige en spannende momenten die je zeker een glimlach zullen bezorgen!