De Mooiste Dag
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Genre:
Drama, Romantiek, Verwacht
Releasedatum:
NL 2024
Speelduur:
1 uur 32 minuten
Regisseur:
Appie Boudellah
Acteurs:
Katja Schuurman, Hajo Bruins, Isa Hoes, Edwin Jonker, Frank Lammers, Thomas van der Vlugt, Soumaya Ahouaoui, Anouk Maas, Hassan Slaby, Daphne Deckers
Kijkwijzer:
9
Box Office:
€ 9,-
Taal:
Nederlands

Een absolute sterrencast: : met onder andere Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko. Van de makers van heerlijke feelgood-films als Just Say Yes en F*ck De Liefde!

Schrijfster Jasmijn zit met een serieus writers block nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde – brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.