Het Feest van Tante Rita
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Genre:
Avonturenfilm, Familiefilm, Jeugdfilm, Muziek, Verwacht
Releasedatum:
NL
Speelduur:
1 uur 20 minuten
Regisseur:
Dennis Bots
Acteurs:
Edsilia Rombley, Ridder van Kooten, Pim Muda, Edo Brunner, Lucretia van der Vloot, Esther Mbire, Piet Tomassen, Tooske Ragas, Jack van Gelder, Sil van der Zwan, Lonneke van Krimpen, Channah Hewitt, Remi de Smet, Najib Amhali
Box Office:
€ 6,50

Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste dansfeest van het jaar.

Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Chanelle een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder hindernissen: met de familie-auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Als ze eenmaal onderweg zijn worden Theo en Lulu ook nog eens dwarsgezeten door Vwo en zijn persoonlijke chauffeur Remco, omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?