Cinemini: Grote Wolf en Kleine Wolf en andere verhalen
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Genre:
Jeugdfilm, Verwacht
Speelduur:
1 uur 0 minuten
Kijkwijzer:
voor kinderen van 2-6 en begeleidende volwassenen
Box Office:
€ 6,50 p.p. / € 9,- kind op schoot
Taal:
Nederlands gesproken

Cinemini is een maandelijks film- en spelprogramma op de zondagochtend voor peuters en kleuters (2 – 6 jaar) met hun ouders of begeleiders. Tijdens de  korte filmpjes blijft het licht een beetje aan en mogen kinderen rondlopen. Na het filmprogramma is er limonade en kunnen kinderen onder begeleiding tekenen en spelen met licht en schaduw spelletjes, de ouders kunnen er een kopje koffie bij bestellen.

 

 

Op zondag 16 oktober om 11.00 gaat Kleintje Film weer van start met vier korte filmpjes.
De voorstelling duurt 60 min. (28 min. film, 32 min. spel)

 

 

 

Looks (Susann Hoffman, DE 2014) vertelt het verhaal van een grijze linx die niet zo goed past in een wereld die bestaat uit bontgekleurde dieren. Hij wordt buitengesloten en gepest door zijn gekleurde soortgenoten. In zijn zoektocht naar acceptie door de groep neemt hij uiteindelijke drastische maatregelen.

In Hoanoe (Marten Visser, NL 2020) drinkt een kolibrie water uit een rokende vulkaan. Een lieveheersbeestje vliegt door de lucht met een kwal in zijn pootjes. Een slak beklimt een torenhoog bergmassief. Korte animatie over de natuur, maar dan net even anders.

In Waar is Ko (Jorn Leeuwerink, Emma van Dam & Robin Aerts, NL 2016) krijgt Cas een konijn cadeau op zijn verjaardag. Maar de volgende dag is Ko uit zijn hok verdwenen. En tja, wat doe je dan? Dan ga je ’m achterna! Bij zijn zoektocht ontmoet hij Mol, en vindt hij elke keer als hij bovengronds komt een nieuwe verrassing. Zou hij zijn nieuwe vriendje weer vinden?

In Grote wolf & kleine wolf (Rémi Durin, FR 2018) woont Grote Wolf heel gelukkig in zijn eentje onder een prachtige boom, tot op een dag een klein wolfje bij hem intrekt. Wolfje eet zijn eten op, gooit zijn spullen door de war, snurkt, kortom: hij is een enorme lastpost. Maar als Wolfje weer is vertrokken, beseft Grote Wolf hoe veel hij zijn kleine kameraadje mist.