Once Upon a Time … in Hollywood
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Genre:
Comedy, Drama
Releasedatum:
VS 2019
Speelduur:
2 uur 41 minuten
Regisseur:
Quentin Tarantino
Acteurs:
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino
Kijkwijzer:
16
Box Office:
€ 8,-

Vanaf 17 oktober in Filmtheater Voorschoten:

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast (o.a. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino)

Pers:
…verbluft…liefdevol…DiCaprio speelt het heerlijk…opvallend zacht en innemend…virtuoos…glansrijk tot een slot… (***** De Volkskrant)
Heerlijk…DiCaprio en Pitt in topvorm en een puik ensemble vol kleurrijke bijrolspelers…een ontroerende hartenkreet van een weemoedige cinefiel. (***** Het Parool)

…bevat een aantal van Tarantino’s allerbeste scènes… echte filmmagie…liefdevolle aandacht voor details… (**** NRC Handelsblad)

Meesterlijk…ongelooflijke spanning…beneemt je de adem en ontroert diep… (**** Trouw)

…is een van de beste van Tarantino…vol hilarische momenten…vele hoogtepunten…uitmuntende vertolkingen… (**** AD Haagsche Courant)