Sing 2 (2D)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Genre:
Animatie, Comedy
Speelduur:
1 uur 50 minuten
Regisseur:
Garth Jennings
Acteurs:
Met de stemmen van Do, Fedja van Huêt, Birgit Schuurman, Holly Mae Brood, Karin Bloemen, Egbert-Jan Weeber, Rop Verheijen, Gordon, Frank Lammers, Richard Groenedijk
Kijkwijzer:
6
Box Office:
€ 6,50 (€ 7,50 voor 3D)
Taal:
Nederlands gesproken

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu wil hij een nog grotere uitdaging aangaan: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Buster en zijn muzikale vrienden– waaronder Rosita, de drukke moeder-big , punk-rock stekelvarken Ash, de vriendelijke gorilla Johnny, de verlegen olifant Meena en het uitbundige varken Gunter  – proberen binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf genaamd Bobby Cannavale.

In een wanhopige poging om de aandacht van meneer Crystal te trekken, belooft Gunter spontaan dat de leeuw en rocklegende Clay Calloway in zijn nieuwe show zal optreden. Het probleem is alleen dat Clay zich nooit meer in het openbaar heeft vertoond. Ze komen er ook achter dat meneer Crystal een  gangster is die alleen aan zichzelf denkt en tegen wie je beter niet kunt liegen.

Sing 2 is geschreven en geregisseerd door Garth Jennings. De film zit vol met vele rock- en popklassiekers, spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel en is het ultieme feel-good film event van 2021.