Wat is dan liefde (Ladies Night uitverkocht)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Genre:
Comedy, Romance
Releasedatum:
oktober 2019
Speelduur:
1 uur 43 minuten
Schrijvers:
Dorien Goertze
Regisseur:
Aniëlle Webster
Acteurs:
Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Maike Meijer, Aiko Beemsterboer, Jan-Paul Buijs, René van 't Hof, Mandela Wee Wee, Monica Geuze, Marie-Louise Stheins, Paul Groot, Owen Schumacher, Hannah van Lunteren, Beppie Melissen, Esther Scheldwacht, Carolien Spoor, Aus Greidanus sr.
Kijkwijzer:
12
Box Office:
12,50 (Ladies Night) overig: € 8,-

Op 18 oktober, 20.00 is er een Ladies Night, waarop de nieuwe Nederlandse romcom Wat Is Dan Liefde zal worden vertoond.

Een speciale avond voor vrouwen. Na een welkomstdrankje kan er geshopt worden bij de leukste kraampjes. Gedurende de avond zijn er leuke prijsjes te winnen.
Zaal open: 19:30. De deuren sluiten om 20:00.

Toegangsprijs: € 12,50 (UITVERKOCHT)

Daarna is Wat Is Dan Liefde als gewone voorstelling te zien op do. 31 oktober en vr. 1 november, 20.00 – zo. 3 november, 15.30. Kaartje € 8,- . 

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?