Kaartjes kunt nu direct in onze webwinkel kopen en met iDEAL betalen. U klikt op de knop “Koop tickets” en kiest vervolgens uw film uit de lijst (gesorteerd op datum).

Vervolgens kunt u het aantal kaarten kiezen. In stap 2 kiest u uit het stoelenplan onderaan een overeenkomend aantal zitplaatsen door ze aan te klikken en op de knop “In mandje” te klikken. . (Inloggen is niet nodig)

Hierna komt u in de betaalomgeving en kunt u afrekenen via iDEAL. U ontvangt vervolgens een mail met e-tickets om thuis af te drukken of vanaf uw smartphone te laten scannen.
Op deze manier bent u zeker van een plaats bij de voorstelling van uw keuze en kunt u na het scannen van uw e-tickets meteen doorlopen naar de zaal.
⇒ Let op: de mogelijkheid om te reserveren komt hiermee te vervallen!


NIET ZOLANG COVID-19 MAATREGELEN VAN KRACHT ZIJN: kaarten kopen aan de kassa

Kaartjes kopen aan de kassa kan natuurlijk ook! De kassa is open vanaf een halfuur voor aanvang van de voorstelling. U kunt (contactloos) met pin betalen.

Wilt u vast kaartjes kopen voor een nog komende voorstelling? Dat kan tijdens de openingsuren van de bioscoop, tot een kwartier na aanvang van de voorstelling.


Meer over de spelregels en tarieven.
Klik hier om direct door te gaan naar de bestelpagina.