Jeugdtheater 2020-2021

De voorstellingen voor het nieuwe seizoen zijn al geboekt. Zodra bekend is wanneer de theaters weer open kunnen zullen we het programma hier vermelden.

 

Met plezier kondigen we de start van het nieuwe theaterseizoen aan! Het programma is hier te vinden en de kaartverkoop is gestart. Kaarten kunnen het best online worden gekocht. Ook aan de kassa worden kaarten verkocht gedurende openingstijden (een halfuur voor aanvang van een voorstelling).

Het theaterseizoen loopt van oktober tot en met maart, met voorstellingen voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.van oude bekenden zoals Poppentheater Koekla en Arno Huibers en theatermakers die ook hun sporen hebben verdiend zoals de theatergroepen  Heldhaftig, Knars, Lapstok en Renate Moespot.

Bij de basisscholen in Voorschoten en in het Filmtheater zijn aan het begin van het schooljaar programma-folders verkrijgbaar.

7.8.2018