Het theaterseizoen 2021-2022 gaat beginnen!

 

Ook in het seizoen 2021-2022 zijn er weer fijne theater- en muziekvoorstellingen voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Kaartjes komen in de loop van de tijd online in de verkoop via het overzicht in de Agenda.

Bekijk voor het bestellen even de spelregels.

 

 

De volgende voorstellingen staan al geboekt

In oktober:

Zaterdag 9 oktober 13.30: Poppentheater Koekla – De drie biggetjes

Voor kinderen vanaf 3 jaar. Kaartje € 9,-

De voorstelling duurt ong. 50 minuten. Klik op de foto voor een voorproefje!

Wie bouwt het sterkste huis?
Nif, Naf en Noef trekken de wijde wereld in. Al snel wordt het herfst en ze besluiten ieder een huisje te bouwen. Noef heeft geen geduld en bouwt zijn huisje lekker makkelijk van stro. Nif wil snel klaar zijn en bouwt zijn huisje van takken. Naf besluit dat ze een degelijk huisje van steen gaat bouwen. De drie kleine biggetjes hebben het gezellig in hun nieuwe huisjes maar ze weten niet dat de wolf op de loer ligt. Lukt het de wolf om de biggetjes te pakken te krijgen? Of zijn ze hem te slim af?
Een muzikaal verhaal in een dynamisch decor, gespeeld met de directe kracht van professionele handpoppen. Sfeervolle muziek, humor en spanning zorgen voor de juiste sfeer.

 

In november:

Zondag 14 november: Theatergroep Houtjetouwtje – Vos en Haas: een feest voor Haas

Familievoorstelling 4-7 jaar. Kaartje € 9,-

Duur voorstelling: 45 minuten. Klik op de foto voor een voorproefje!

Haas is wintermoe. Vos weet niet hoe hij haar kan troosten en is ten einde raad. Dan schiet hem iets te binnen om Haas op te vrolijken: Hij geeft een feest, speciaal voor haar! Maar met hoeveel mensen moet je eigenlijk feest vieren? Met zijn vieren? Of kan dat ook met zijn tweeën? En wat als je ongenode gasten krijgt? Hoe dan ook: dit feestje zal niet snel worden vergeten.

Een speelse, interactieve voorstelling met aanstekelijk poppenspel en veel muziek. De poppen duiken op in en rondom de boekenkast en brengen dit Vos en Haas-verhaal over vriendschap en verlangen op een bijzondere manier tot leven.

 

 

In 2022 verwacht:

16 januari 11.00 uur Theater Stof de wondertuin
20 februari 11.00 uur Studio Dondersteen Museum op zijn kop
20 maart 11.00 uur Theater Smoespot Spring
10 april, 11.00 uur Jacobus Wieman Poppencabaret