Op de dagen/dagdelen dat de zalen niet  bij het Filmtheater in gebruik zijn, kunnen ze worden gehuurd door culturele en maatschappelijke instellingen. Dat kan zowel voor langere termijn als voor eenmalige evenementen. Het cultureel centrum is gemakkelijk bereikbaar per ov, fiets en auto. Zoals op de foto te zien is, is er voldoende (gratis) parkeerruimte rondom het gebouw.

In het gebouw zijn 3 zalen beschikbaar:

De grote (theater)zaal

podiumoppervlak, gezien vanaf linkerkant van het podium

 

 

 

 

 

 

 

De grote zaal biedt plaats aan grotere groepen en heeft (te zien als het filmdoek is opgehesen) een podium met gordijn, coulissen, kleedkamers, geluids- en lichtinstallatie. Op het podium  staat een vleugel.

De zaal is door middel van een scheidingswand te verdelen in een bioscoopzaal en een theaterzaal. In deze zaal is een bar aanwezig. De zaal meet 13,5 x 13,5 m, het podium is 7 m breed en 6 m diep. Deze ruimte is geschikt voor muziekverenigingen, theatergroepen en voor vergaderingen.

 

 

Ronde zaal

De ronde zaal is geschikt voor bijeenkomsten van kleinere groepen of voor danslessen, repetities en exposities. De afmeting van de ruimte is 10 m in doorsnede totaal, waarvan 7 meter “binnenring” tussen pilaren). Deze “toren” in het gebouw heeft een hoog plafond
[Zie foto van buitenaanzicht, bruine opbouw achter de entree]

 

 

 
 

Vergaderzaal

Deze zaal is geschikt voor middelgrote groepen, voor vergaderingen, groepslessen en repetities.
De zaal meet 6 x 12,5 m.

Tussen deze vergaderzaal en de ronde zaal is een bar met twee uitgiftepunten en een keuken.
In overleg kunnen eenvoudige consumpties worden geleverd.

 

 

 

Klik hier voor de huurprijzen

Voor informatie over de beschikbaarheid en diensten kunt u ons bereiken via zaalhuurcultureelcentrum@gmail.com