De opera- en balletvoorstellingen, met live-streams vanuit de theaters in Parijs en Milaan, Berlijn en Bayreuth zijn weer hervat. In 2021 en dit jaar waren er voorstellingen van Wagners “Der fliegende Holländer” en “Götterdämmerung” als live-stream van de openingsavond van de Bayreuther Festspiele en de ballet-uitvoering “Notre Dame de Paris”, eerder opgenomen in de Opéra de Paris.
Op dinsdag 21 juni 2022 was “Platée” van Jean-Philippe Rameau live te zien op het grote doek, en in september “The Capulets and the Montagues”.

De meeste voorstellingen worden ondertiteld in het Engels. Bijzonderheden over deze voorstellingen volgen op de startpagina.

’n Kaartje voor deze voorstellingen kost € 15,- (inclusief een welkomstdrankje).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerstkomende live-operavoorstelling is op donderdag 27 oktober, 19.45: “Salome“, opera van Richard Strauss (Duitsland 1905) naar het toneelstuk van Oscar Wilde, live uit de Opéra Bastille (Parijs).

Zie de startpagina voor informatie en kaartjes.

 

 

 

 

 

 

Theater: op vrijdag 2 september 20.00 was er een registratie te zien van het theaterstuk “Prima Facie“, opgenomen in Londen, in het voorjaar van 2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

De onderstaande voorstellingen waren te zien vanaf oktober 2019 – augustus 2022

 

 

 

 

 

 

Openingsavond in Scala van Milaan: Tosca