Kaartverkoop

Via de website: Kaarten kunt u, tot één uur voor aanvang van de voorstelling, online kopen via de knop “Koop tickets” bij elke filmbeschrijving. In het bestelscherm geeft u vervolgens de filmtitel en het gewenste aantal kaarten aan. De betaling gaat via iDEAL of met de Nationale Bioscoopbon.

U ontvangt een e-ticket met barcode per e-mail. Print dit ticket, het wordt gescand aan de kassa. U kunt de barcode ook laten scannen vanaf uw smartphone (instellen op hoge resolutie)

Let op:
Het retourneren of omruilen van eenmaal aangeschafte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u definitief bestelt.

Aan de kassa: Tijdens onze openingstijden kunt u kaarten, ook in de voorverkoop, aan de kassa kopen met uw betaalpas of contant geld. U kunt ook betalen met Nationale Bioscoopbon of de MaDiWoDo-bioscoopbon (de laatste alleen voor reguliere voorstellingen, geen opera of concertregistraties)..

E-ticket gekocht? Komt u alstublieft wel op tijd zodat u alle gelegenheid heeft om een plaats te zoeken.  Filmtheater Voorschoten werkt met ongeplaceerde kaarten, u kunt zelf uw zitplaats kiezen.

Huisregels

Aanwijzingen medewerkers
Iedere bezoeker dient de aanwijzingen van de medewerker(s) op te volgen.

Begeleiding kinderen
Kinderen jonger dan 10 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar de filmvoorstelling. Groepen kinderen dienen door minimaal één volwassene begeleid te worden.

Consumpties
Bij de meeste filmvoorstellingen is er een pauze. Drankjes en snacks zijn te koop aan de bar in de zaal. De bar is ook open voorafgaand en na afloop van de voorstelling. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan.

Mobiele telefoon:
Denkt u eraan om uw telefoon uit te schakelen voordat de voorstelling begint? Oplichtende beeldschermen of geluiden kunnen storend zijn voor andere bezoekers.

Prettige omgeving:
Iedereen vindt het fijn om ongestoord van de voorstelling te genieten. Wees aardig voor uw “zaalgenoten” en maak zo min mogelijk geluid. Ook stellen we het op prijs als u uw plaats in de zaal weer netjes achterlaat.

 

Jeugdtheaterreglement

In aanvulling op de bovenstaande huisregels gelden speciaal voor jeugdtheatervoorstellingen de volgende regels:

Kaartverkoop:
De kaartverkoop start op 1 september, online of aan de kassa tijdens de kinderfilmvoorstellingen in het Cultureel Centrum. Ook ouders/begeleiders dienen in het bezit te zijn van een entreekaartje. De entreeprijs voor kinderen en volwassenen is gelijk.

N.B. Restitutie van eenmaal gekochte kaarten is niet mogelijk.

Programma
Het programma van het  theater  wordt in augustus bekend gemaakt.  Flyers worden o.a. verspreid via de scholen, de bibliotheek en natuurlijk op de vrijwilligersmarkt.  Eventuele zet- en/of drukfouten zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen programma
Wanneer een voorstelling door ons wordt geannuleerd, brengen we u zo spoedig mogelijk op de hoogte. Uit veiligheidsoverwegingen wordt het verschuldigde bedrag niet aan de kassa uitbetaald. Verrekening van kaarten vind altijd per bank plaats.

Leeftijd
Bij de beschrijving van de (familie)voorstellingen staan leeftijden. Het wordt u aangeraden deze strikt te hanteren. Een voorstelling voor 4 jaar en ouder is echt bedoeld voor kinderen van die leeftijd. Kinderen die te jong zijn, kunnen de voorstelling misschien niet goed volgen of vinden het te spannend. Dit is niet plezierig voor hen en voor de andere bezoekers.  In overleg met de speler(s) kan te jonge kinderen de toegang tot de zaal ontzegd worden. Er vindt geen restitutie van de entreekaart(en) plaats.

Begeleiding door een volwassene
Kinderen dienen bij een theatervoorstelling altijd vergezeld te worden door een volwassene. Kinderen die zonder volwassene de voorstelling willen bezoeken kunnen we niet toelaten.
Er vindt geen restitutie van het / de  entreekaart(en) plaats.

Laatkomers
Laatkomers kunnen niet meer tot de zaal worden toegelaten en kunnen geen aanspraak maken op restitutie.

Stoelen/bankjes
Het Cultureel Centrum heeft geen genummerde plaatsen. Voor de kinderen zijn de bankjes, die we voor de stoelen zetten, en de eerste rijen stoelen gereserveerd. Dit wordt duidelijk aangegeven. Wilt u hier als volwassene niet gaan zitten?  De kinderen die dan noodgedwongen achter u moeten zitten kunnen dan niets zien. Wil uw kind liever bij u zitten, dan kunt u met uw kind plaatsnemen op de stoelen achter de voor kinderen gereserveerde rijen. Er zijn stoelverhogers aanwezig.

Beeld-, geluidsopnamen en mobiele telefoons
Het maken van beeld- of geluidsopnamen  tijdens de voorstelling is niet toegestaan. Na de voorstelling is het meestal  wel mogelijk om foto’s of filmopnamen te maken.  Wij verzoeken u telefoons, tablets etc. geheel uit te zetten tijdens de voorstelling  (dus ook niet op de trilstand).

Vastgesteld op 18 mei 2015