Ook dit schooljaar kiezen de oudste groepen leerlingen van de basisscholen in Voorschoten welke films we draaien. Iedere maand  is er een andere school aan de beurt om de keuzefilm te bepalen. Op vrijdag 23 november is de keuzefilmavond van basisschool De Vos (Multatulilaan). Inmiddels is bekend dat ze hebben gekozen voor “De film van Dylan Haegens”.

Hoe werkt het?

De leerlingen krijgen op school een stemformulier waarmee ze stemmen op één van 3 voorgestelde films. Na het tellen van de stemmen weten we welke film de keuzefilm van de school is. Uiteraard hopen we dat veel  leerlingen naar ‘hun’ film komen kijken. De bioscoop heeft 94 plaatsen.  Reserveren kan door in te tekenen op de gastenlijst via school. Een kaartje (film + Caprisun en een zakje snoep/chips/popcorn in de pauze) kost dan € 7,- / €  8,- bij 3D-films.

In dit filmpje wordt het uitgelegd.

Let op: De filmavond is een reguliere voorstelling van Stichting Kinderfilmtheater Voorschoten en er zal dus geen begeleiding zijn vanuit de school. Het bezoek aan de bioscoop gebeurt op eigen gelegenheid en voor eigen verantwoording.

Wanneer is de volgende voorstelling?

Op vrijdag 23 november om 19.00 uur is de keuzefilmvoorstelling van basisschool De Vos (locatie Multatulilaan). Kaartjes voor de keuzevoorstelling zijn op school te reserveren. Vraag naar de intekenlijst! Betalen gebeurt aan de kassa.

Dit waren de kandidaten van De Vos (klik op de poster voor een voorproefje):