Ook dit schooljaar kiezen de oudste groepen leerlingen van de basisscholen in Voorschoten welke films we draaien. Iedere maand  is er een andere school aan de beurt om de keuzefilm te bepalen. Op zaterdag 6 juli, 19.00 u. was de keuzefilmavond van basisschool De Vink

Hoe werkt het?

De leerlingen krijgen op school een stemformulier waarmee ze stemmen op één van 3 voorgestelde films. Na het tellen van de stemmen weten we welke film de keuzefilm van de school is. Uiteraard hopen we dat veel  leerlingen naar ‘hun’ film komen kijken. De bioscoop heeft 96 plaatsen.  Reserveren kan door in te tekenen op de gastenlijst via school. Een kaartje (film + Caprisun en een zakje snoep/chips/popcorn in de pauze) kost dan € 7,- / €  8,- bij 3D-films.

In dit filmpje wordt het uitgelegd.

Let op: De filmavond is een reguliere voorstelling van Stichting Kinderfilmtheater Voorschoten en er zal dus geen begeleiding zijn vanuit de school. Het bezoek aan de bioscoop gebeurt op eigen gelegenheid en voor eigen verantwoording.

Wanneer is de volgende voorstelling?

Op zaterdag 6 juli om 19.00 uur was voor dit schooljaar de laatste  keuzefilmavond van basisschool De Vink. Kaartjes voor de keuzevoorstelling zijn op school te reserveren. Vraag naar de intekenlijst! Betalen gebeurt aan de kassa.

Dit zijn de kandidaten

(klik op de poster voor een voorproefje):

Let op: deze trailer is NL ondertiteld, maar als Aladdin wordt gekozen zal het de Nederlands gesproken versie zijn.

  

 

 

 

 

1. Aladdin NL gesproken versie –  x stemmen
2. Huisdiergeheimen  -x stemmen
3. Toy Story (3D)  x stemmen

Voor de beschrijving van Huisdiergeheimen en Toy Story klik op de homepage. Hieronder staat waar Aladdin over gaat:

En met de meeste stemmen is gekozen: Aladdin

Familiefilm, live action (Disney 2019), 128 min. Kijkwijzer: 9. Nederlands gesproken.
Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney’s Aladdin.