Elk schooljaar kiezen de oudste groepen leerlingen van de basisscholen in Voorschoten welke films we draaien. Iedere maand is er een andere school aan de beurt om de keuzefilm te bepalen. Na een pauze van bijna een jaar zijn we in oktober weer gestart met de schoolvoorstellingen.

De keuzefilmavond van groepen 6-8 van basisschool Gevers Deynoot is op zaterdag 2 juli, om 19.00.

Ze hebben gekozen voor “Sonic The Hedgehog 2″ . 

 

Hoe werkt het?

De leerlingen krijgen op school een stemformulier waarmee ze stemmen op één van 4 voorgestelde films of ze dragen zelf een film voor. Na het tellen van de stemmen weten we welke film de keuzefilm van de school is. Uiteraard hopen we dat veel  leerlingen naar ‘hun’ film komen kijken.

De bioscoop heeft maximaal 96 plaatsen.  Kaartjes voor de keuzevoorstelling zijn op school te reserveren. Vraag naar de intekenlijst! Betalen gebeurt aan de kassa (bij voorkeur met pinbetaling). Een kaartje (film + Capri-Sun en een zakje snoep/chips/popcorn in de pauze) kost  € 7,-  (of €  8,- bij 3D-films).

In dit filmpje wordt het uitgelegd.

Let op: De filmavond is een reguliere voorstelling van Stichting Kinderfilmtheater Voorschoten en er zal dus geen begeleiding zijn vanuit de school. Het bezoek aan de bioscoop gebeurt op eigen gelegenheid en voor eigen verantwoording.

  • Bij deze voorstelling zijn alleen kinderen van de school aanwezig.
  • Basismaatregelen tegen verspreiding corona: Kom niet als u of iemand in het huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten. Geef elkaar de ruimte en hoest/nies in de elleboog
  • Aan de kassa liefst betalen met contactloze pin en als het niet anders kan, zoveel mogelijk gepast.

 

Wanneer is de volgende voorstelling?

Deze avond op zaterdag 2 juli om 19.00 uur is alweer de laatste schoolvoorstelling. In het nieuwe schooljaar starten we weer!

 

Waar konden de leerlingen van “Gevers Deynoot” bij hun keuzefilmavond uit kiezen?

 • Minions: Hoe Gru superschurk werd
 • Bad Guys
 • Knor
 • Sonic the hedgehog 2
 • (vrije keuze)

Alle films zijn in de Nederlands gesproken versie. Klik op de link onder de poster voor een voorproefje.