’t Afgelopen schooljaar hebben we met plezier de kinderen van de acht basisscholen uit Voorschoten weer mogen ontvangen bij het Filmtheater. Het was fijn om te zien hoe de kinderen samen met hun klasgenoten/vrienden genoten hebben van de door hen uitgekozen film.

Voor volgend schooljaar hebben we een mooie mededeling: het prijskaartje van de film en consumptie gaan we verlagen van 9 euro naar 8 euro.

Tot volgend schooljaar!

 

Hoe werkt het met die keuzefilm?

De leerlingen krijgen op school een stemformulier waarmee ze stemmen op één van drie voorgestelde films of ze dragen zelf een film voor. Na het tellen van de stemmen weten we welke film de keuzefilm van de school is. Uiteraard hopen we dat veel leerlingen naar ‘hun’ film komen kijken.

De bioscoop heeft maximaal 96 plaatsen. Kaartjes voor de keuzevoorstelling zijn op school te reserveren. Vraag naar de intekenlijst! Betalen gebeurt aan de kassa (bij voorkeur met pinbetaling). Een kaartje (film + Capri-Sun en een zakje snoep/chips/popcorn in de pauze) kost € 8,-

In dit filmpje wordt het uitgelegd.

Let op: De filmavond is een reguliere voorstelling van Stichting Kinderfilmtheater Voorschoten en er zal dus geen begeleiding zijn vanuit de school. Het bezoek aan de bioscoop gebeurt op eigen gelegenheid en voor eigen verantwoording.

– Bij deze voorstelling zijn alleen kinderen van de school aanwezig.
– Aan de kassa liefst betalen met pin en als het niet anders kan, zoveel mogelijk gepast.

Wanneer is de volgende voorstelling?

De eerste voorstelling van het schooljaar 2024-25 is op 27 september om 19.00. De basisscholen krijgen een uitnodiging.

Waar konden de leerlingen van BS De Vink bij hun keuzefilmavond in april uit kiezen?

    • Garfield

    • Kung Fu Panda 4 – Deze is het geworden!

    • Vlindervrienden en het Grote Avontuur
    • Vos en Haas redden het bos

Alle films zijn in de Nederlands gesproken versie.