Ook dit schooljaar kiezen de oudste groepen leerlingen van de basisscholen in Voorschoten welke films we draaien! Iedere maand  is er een andere school aan de beurt om de keuzefilm te bepalen. De eerste filmvoorstelling in dit schooljaar is op 21 september, met de keuzefilm van basisschool De Regenboog.

Hoe werkt het?

De leerlingen krijgen op school een stemformulier waarmee ze stemmen op één van 3 voorgestelde films. Na het tellen van de stemmen weten we welke film de keuzefilm van de school is. Uiteraard hopen we dat veel  leerlingen naar ‘hun’ film komen kijken. De bioscoop heeft 94 plaatsen.  Reserveren kan door in te tekenen op de gastenlijst via school. Ook aan de kassa van de bioscoop kunnen kaartjes worden gekocht. Een kaartje kost € 6,- / €  7,- bij 3D-films ( voor de school die de film gekozen heeft geldt ‘n € 1,- korting)

Let op: De filmavond is een reguliere voorstelling van Stichting Kinderfilmtheater Voorschoten en er zal dus geen begeleiding zijn vanuit de school. Het bezoek aan de bioscoop gebeurt op eigen gelegenheid en voor eigen verantwoording.

Wanneer is de volgende voorstelling?

Op 21 september 2018 wordt het keuzefilmjaar gestart door basisschool De Regenboog:

Dit waren de kandidaten:

En de uitslag na de stemronde:

Film 1: Hotel Transylvanië 3: 22

Film 2: De Film van Dylan Haegens 82

Film 3: Show Dogs 16

Film 4: Incredibles 2 10

 

 

 

 

 

 

 

Kortingskaartjes (€ 1,- korting) voor de  keuzevoorstelling zijn op school te reserveren. Vraag naar de intekenlijst!