Jeugdtheaterseizoen 2022-23

Kaartverkoop 

Om teleurstelling te voorkomen raden we u aan uw kaartjes vooraf online te bestellen. Zo bent u zeker van een plaats bij de voorstelling.

Let op:

Ook ouders/begeleiders dienen in het bezit te zijn van een entreekaartje. De entreeprijs voor kinderen en volwassenen is gelijk, tenzij anders is aangegeven. 

Restitutie van eenmaal gekochte kaarten is niet mogelijk. Hieronder staan de spelregels voor de voorstellingen:

 

Programma
Het programma van het  theater is hier te vinden.. Flyers worden o.a. verspreid via de scholen, de bibliotheek en natuurlijk op de Vrijwilligersmarkt.  Eventuele zet- en/of drukfouten zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen programma
Wanneer een voorstelling door ons wordt geannuleerd, brengen we u zo spoedig mogelijk op de hoogte. Uit veiligheidsoverwegingen wordt het verschuldigde bedrag niet aan de kassa uitbetaald. Verrekening van kaarten vind altijd per bank plaats.

Leeftijd
Bij de beschrijving van de (familie)voorstellingen staan leeftijden. We raden u aan deze strikt te hanteren. Een voorstelling voor 4 jaar en ouder is echt bedoeld voor kinderen van die leeftijd. Kinderen die te jong zijn, kunnen de voorstelling misschien niet goed volgen of vinden het te spannend. Dit is niet plezierig voor hen en voor de andere bezoekers.  In overleg met de speler(s) kan te jonge kinderen de toegang tot de zaal ontzegd worden. Er vindt geen restitutie van de entreekaart(en) plaats.

Begeleiding door een volwassene
Kinderen dienen altijd vergezeld te worden door een volwassene. Kinderen die zonder volwassene de voorstelling willen bezoeken kunnen we niet toelaten.
Er vindt geen restitutie van de entreekaart(en) plaats.

Laatkomers
Laatkomers kunnen niet meer tot de zaal worden toegelaten en kunnen geen aanspraak maken op restitutie.

Stoelen/bankjes
Het Cultureel Centrum heeft geen genummerde plaatsen. Voor de kinderen zijn de bankjes, die we voor de stoelen zetten, en de eerste rijen stoelen gereserveerd. Dit wordt duidelijk aangegeven. Wilt u hier als volwassene niet gaan zitten?  De kinderen die dan noodgedwongen achter u moeten zitten kunnen dan niets zien. Wil uw kind liever bij u zitten, dan kunt u met uw kind plaatsnemen op de stoelen achter de voor kinderen gereserveerde rijen. Er zijn stoelverhogers aanwezig.

Beeld-, geluidsopnamen en mobiele telefoons
Het maken van beeld- of geluidsopnamen  tijdens de voorstelling is niet toegestaan. Na de voorstelling is het meestal  wel mogelijk om foto’s of filmopnamen te maken.  Wij verzoeken u telefoons, tablets etc. geheel uit te zetten tijdens de voorstelling  (dus ook niet op de trilstand).

Vastgesteld op 18 mei 2015