In oktober en november 2019 waren er concertdocumentaires over Miles Davis, Pavarotti, Aretha Franklin, Bruce Springsteen. Op 8 januari 2020 werd met “Elvis: That’s the Way It Is”  herdacht dat Elvis Presley 85 jaar zou zijn geworden. In de zomer van 2020 werd het gemis aan live concerten en festivals enigszins opgevuld met terugblikken op legendarische concerten van The Rolling Stones,  INXS, The Cure en het Popfestival in Kralingen in 1970. In 2022 volgden concerten van The Doors en Oasis en was er een documentaire over het succes van Motown.

Klassieke muziek kwam aan bod in een serie over 4 grote componisten: Haydn, Mozart, Chopin en Beethoven en een concertregistratie van Jonas Kaufmann “My Vienna”

 

In 2023:

Kaartjes voor onderstaande voorstellingen komen uiterlijk 2 weken van tevoren in de verkoop. Te bestellen via de Agenda of aan de kassa van het filmtheater (geopend vanaf een half uur voor en tot de aanvang van de voorstellingen).

 

Donderdag 6 juli 20.00: David Bowie – Ziggy Stardust – The Global Premiere

 

“Ziggy Stardust & The Spiders From Mars. The Motion Picture” + voorafgaand interviews met collega-muzikanten

Voor een publiek van 5000 fans in de Hammersmith Odeon in Londen nam David Bowie op 3 juli 1973 afscheid van de zijn alter ego Ziggy Stardust. Hoewel deze beslissing voor fans (en ook voor de band!) een shock betekende, was dit een beslissend moment voor Bowie. Hierdoor kwam er ruimte voor hem om zich te ontwikkelen tot de nieuwsgierige en veelzijdige artiest, die een ongekende impact op muziek, film, mode en daarbuiten had.

De concertfilm wordt voorafgegaan door gesprekken met bandleden en andere muzikanten uit die tijd over de betekenis van Ziggy/Bowie. Deze interviews worden opgenomen op 3 juli in het Londens Eventim Apollo (de nieuwe naam van Hammersmith Odeon)

Bestel kaartje: €  9,-

 

Zaterdag 19 augustus 20.00: Metallica M72 World Tour Live from TX Night One

Maandag 21 augustus 20.00: Metallica M72 World Tour Live from TX Night Two

Delayed live stream van twee verschillende concertavonden in Arlington, Texas, met ieder een eigen setlist. Klik hier voor meer informatie.

Bestel kaartje Night One: €15,-

Bestel kaartje Night Two: €  15,-