In oktober en november 2019 waren er concertdocumentaires over Miles Davis, Pavarotti, Aretha Franklin, Bruce Springsteen. Op 8 januari 2020 werd met “Elvis: That’s the Way It Is”  herdacht dat Elvis Presley 85 jaar zou zijn geworden. In de zomer van 2020 werd het gemis aan live concerten en festivals enigszins opgevuld met terugblikken op legendarische concerten van The Rolling Stones,  INXS, The Cure en het Popfestival in Kralingen in 1970. In 2022 volgden concerten van The Doors en Oasis en was er een documentaire over het succes van Motown. In 2023 waren er concerten van Ziggy Stardust (Bowie) en Metallica

Klassieke muziek kwam aan bod in een serie over 4 grote componisten: Haydn, Mozart, Chopin en Beethoven en concertregistraties van Maria Callas (Paris 1958) , Jonas Kaufmann en het concert van André Rieux in Maastricht.

In 2024:

Kaartjes voor onderstaande voorstellingen komen uiterlijk 2 weken van tevoren in de verkoop. Te bestellen via de Agenda of aan de kassa van het filmtheater (geopend vanaf een half uur voor en tot de aanvang van de voorstellingen).

Woensdag 21 februari 20.00 en vrijdag 1 maart 20.00: Talking Heads: “Stop Making Sense”

De beste concertfilm aller tijden! Stop Making Sense brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. De film uit 1984 is gerestaureerd in 4K ter gelegenheid van het 40ste jubileum van de film. Het energieke en inmiddels legendarische concert, geregisseerd door Jonathan Demme (The Silence of the Lambs), werd opgenomen in het Pantages Theater in Hollywood in december 1983 en bevat de meest memorabele nummers van Talking Heads zoals Once in a Lifetime, Slippery People en This Must be the Place.