Toy Story 4 eind juni in première


Eind juni in de bioscopen, kaartverkoop begint op 22 juni

Lang is er uitgekeken naar een vierde aflevering van Toy Story 4, omdat die verhalen om een vervolg vragen!

Andy gaat nu naar de universiteit en geeft zijn speelgoed, waaronder Sheriff Woody en Buzz Lightyear, aan Bonnie. Ze maken kennis met Bonnie’s knutselwerkje “Forky”. Die ziet zichzelf als afval in plaats van speelgoed en Woody besluit om hem te laten zien hoe leuk het is om speelgoed te zijn.

Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, ontsnapt Forky en Woody gaat erachteraan om hem te redden. Onderweg komt Woody zijn oude vriendin Bo Peep weer tegen. Nadat ze  jaren alleen op pad is geweest is Bo een avontuurlijk type geworden, en dat terwijl ze een heel breekbare porseleinen buitenkant heeft! Woody en Bo komen erachter dat ze veel van elkaar verschillen, maar ze ontdekken al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.

In 2D en 3D, Nederlands gesproken versie

-> Original version (Dutch subtitling), 3D on 28 June 20.00:

13.6.2019