Film & Food-voorstellingen voor iedereen van 12 jaar en ouder en…

een speciale Film & Food Kids!

In de donkerste dagen van december komen ze weer: de voorstellingen met een (al of niet) klassieker, gecombineerd met een heerlijke tapasmaaltijd in de pauze! De hapjes bij de voorstellingen van 12+ worden ook dit jaar weer verzorgd door Lunchroom Tries No. 54, Voorstraat 54, Voorschoten.

Programma 2019:

Vr. 20 en zo. 22 december (18.00): Last Christmas

Za. 21 en ma. 23 december (17.30): Lawrence of Arabia

Entree: € 25- voor de film plus maaltijd van Tries No 54. Drankjes zijn niet inbegrepen.

 

Zo. 29 december (15.30): Film & Food Kids met Frozen 2 (2D)

Entree € 12,50 voor film, eten en drinken (verzorgd door het Ladies Night Team)

 

Kaartjes zijn te koop via de Agenda en aan de kassa van het filmtheater (geopend vanaf een half uur voor en tot de aanvang van de voorstellingen.)

In verband met de organisatie van de catering sluit de kaartverkoop 2 dagen voor de betreffende voorstelling.
NB: ruilen of retourneren van eenmaal gekochte kaartjes is niet mogelijk.

 

Vrijdag 20 en zondag 22 december, 18.00: Last Christmas

Dè kerstfilm van het jaar, met Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding en Michelle Yeoh, met muziek van George Michael.
Romantische komedie, (VK/VS 2019), geregisseerd door Paul Feig.
Kate is een vrouw die werkt als elf in een warenhuis tijdens haar vakantie. Tom is een nachtkoerier die vrijwilligerswerk doet in een opvangcentrum voor daklozen. Wanneer ze elkaars leven doorkruisen en hij alle bijkomende barrières voor lief neemt, lijkt het te mooi om waar te zijn. Hoewel niets voor deze twee zou moeten werken is het de vraag of enige kerstmagie hun romance wellicht kan doen schitteren.

Klik hier voor de  trailer.

 

 

 

Zaterdag 21 en maandag 23 december, 17.30: Lawrence of Arabia

Drama, avontuur, biopic. Kijkwijzer: 6.
Digitaal gerestaureerde klassieker van David Lean (A Passage to India, Doctor Zhivago, The Bridge on the River Kwai) met o.a. Peter O’Toole, Alec Guinness, Omar Sharif, Anthony Quinn en Jack Hawkins,  Naar de memoires van de Britse militair en archeoloog T.E. Lawrence uit het Midden-Oosten. Winnaar van zeven Oscars (tien -nominaties) en zes Golden Globes (negen nominaties). Met muziek van Maurice Jarre.

Caïro tijdens de Eerste Wereldoorlog. Luitenant T.E. Lawrence (Peter O’Toole) verveelt zich in de ingeslapen stad. Dan schiet Lawrence wakker: is het geen goed plan om de Arabische stammen te verenigen in de strijd tegen de Ottomaanse overheerser, tevens de aartsrivaal van het Britse koloniale rijk? De charismatische Lawrence brengt een leger bijeen en weet door zijn strategisch inzicht de Turken stevige klappen toe te brengen.

Lawrence of Arabia is niet alleen een adembenemend fraai gefotografeerd epos dat de woestijn bijna voelbaar maakt, maar ook een intrigerende schildering van een vriendschap tussen twee mannen die vrijwel niets met elkaar gemeen hebben.

Klik op de foto voor de trailer (De film wordt NL ondertiteld)

 

Zondag 29 december, 15.30: Film & Food Kids* – Frozen 2

* alleen voor kinderen!
Voor alle kinderen van 8 jaar t/m groep 8.
De F&F Kids duurt van 15.30 –  ca 18.30.
Prijs van een kaartje: €12,50 – inclusief eten & drinken.

Lekker zonder je ouders een leuke middag beleven? Kom dan naar onze Film en Food Kids!
Laat je verrassen met spelletjes in de pauze en met lekkere hapjes na de film. Je mag verkleed komen als je dat leuk vindt.

Zes jaar na de moderne Disney-klassieker Frozen keren we terug naar Arendelle. We zien hoe Elsa en Anna ooit een verhaal van hun vader te horen kregen over een betoverd bos ‘ver in het noorden’. Omdat er iets mis ging, kan niemand er meer in of uit. Nu wordt Elsa geplaagd door vreemde stemmen die meer lijken te weten over haar mysterieuze krachten. Samen met Anna, Kristoff, Olaf and Sven gaat de ijskoningin op reis om meer te ontdekken over haar bijzondere gaven. Maar de antwoorden waar ze naar op zoek is, kunnen wel eens het einde betekenen van haar koninkrijk…