De Ladies Night op vrijdag 18 oktober 2019 om 20.00 uur is al snel uitverkocht geraakt.

Dit avondje-uit, speciaal voor ladies, bestaat uit een voorstelling van de splinternieuwe feel good-film “Wat is dan liefde”, in combinatie met een hapje, een drankje en een leuke verrassing.

Kaartje: € 12,50.

 

Kaartjes voor deze voorstelling zijn niet meer verkrijgbaar! Wel zijn er nog “gewone” voorstellingen van Wat is Dan Liefde op 31 oktober, 1 en 3 november. Kaarten daarvoor zijn te bestellen via de Agenda of aan de kassa van het filmtheater (geopend vanaf een half uur voor en tot de aanvang van de voorstellingen).

 

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Klik hier voor de trailer.