Cinemini: Bings Dierenverhalen en Rita en Krokodil (2)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Genre:
Animatie, Familiefilm, Jeugdfilm
Speelduur:
Kijkwijzer:
voor kinderen van 2-6 en begeleidende volwassenen
Box Office:
€6,50 kind 2-11 jr, begeleidende volwassene € 6,50 / € 10,- kind op schoot
Taal:
Nederlands gesproken

Cinemini is een maandelijks film- en spelprogramma op de zondagochtend voor peuters en kleuters (2 – 6 jaar) met hun ouders of begeleiders. Tijdens de  korte filmpjes blijft het licht een beetje aan en mogen kinderen rondlopen. Na het filmprogramma is er limonade en kunnen kinderen onder begeleiding tekenen en spelen met licht-en-schaduwspelletjes, de ouders kunnen er een kopje koffie bij bestellen.

 

De volgende voorstelling op zondag 21 mei 11.00:

Bings Dierenverhalen (deel 3)

Nederlands gesproken 60 min. (ca 30m in. film, 30 min. spel), Kijkwijzer: AL
Animatie, selectie van korte animatiefilmpjes

In de filmpjes kom je al Bings favoriete dieren tegen. Help Kikker haar huis te vinden, wordt vriendjes met Zonneschijn in het park en help Vogel de weg terug naar haar nest te vinden.

 

 

Rita en Krokodil 3 (deel 2)

Animatie, selectie van korte animatiefilmpjes. Kijkwijzer: AL.

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de verbeelding van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita’s fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven.