Cinemini: Poes, Mol, een bol wol en andere verhalen 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Genre:
Animatie, Familiefilm, Jeugdfilm
Speelduur:
Kijkwijzer:
voor kinderen van 2-6 en begeleidende volwassenen
Box Office:
€7,50 kind 2-11 jr, begeleidende volwassene € 6,50 / € 10,- kind op schoot
Taal:
zonder taal

De volgende voorstelling op zondag 18 december 11.00

Cinemini is een maandelijks film- en spelprogramma op de zondagochtend voor peuters en kleuters (2 – 6 jaar) met hun ouders of begeleiders. Tijdens de  korte filmpjes blijft het licht een beetje aan en mogen kinderen rondlopen. Na het filmprogramma is er limonade en kunnen kinderen onder begeleiding tekenen en spelen met licht-en-schaduwspelletjes, de ouders kunnen er een kopje koffie bij bestellen.

 

Deze keer een compilatieprogramma van korte animatiefilmpjes over vormen, verandering en beweging
Zonder taal 60 min. (ca 30m in. film, 30 min. spel), Kijkwijzer: AL. Helaas geen trailers beschikbaar vóór 21 december, de Dag van de Korte Film.

 

Mol en Maan (Moon Mole) (3 min.)  Een mol verkent de wereld om zich heen.

 

 

 

 

 

Allerlei verschillende vormen (A Géométrie variable) (4 min.) Kinderen en dieren veranderen van vorm om een gevoel zichtbaar te maken dat je kunt hebben wanneer je naar jezelf in de ruimte kijkt of als je jezelf door de ogen van een ander ziet

 

 

 

 

 

 

 

Lagune (6 min.) Een sfinx en een kat zitten elkaar achterna …

 

 

 

 

 

 

Katu Katu (6 min.) Een kleine rups doet gezellig een dutje met zijn kattenvriendjes. Een speelse bol wol wekt de rups. Plagend en kietelend wekt de bal de droom van de rups om te vliegen. Leef je dromen en je zult vliegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

De lente komt altijd weer  (Spring Always Comes Back) Het is lente en oma Margara leert haar vier kleinkinderen hoe ze zaadjes moeten planten. Drie van hen besluiten erop uit te gaan om de wereld te ontdekken. Jaren gaan voorbij, oma wordt ouder en degenen die vertrokken zijn aanwezig, op hun eigen manier. Maar de lente, ja, de lente komt altijd terug.  (11 min.)