Weer terug: Cinemini (Kleintje Film)

Weer terug in Filmtheater Voorschoten: film & activiteit op zondagmorgen, speciaal voor peuters en kleuters en hun familie

In de herfst en winter zijn er maandelijks zondagochtendvoorstellingen speciaal voor jongere kinderen. Er worden één of meer korte filmpjes vertoond in combinatie met spelen.  Het licht in de zaal blijft een beetje aan en het geluid staat niet te hard. Na de film mogen de kinderen een leuke kleurplaat kleuren en/of knutselen en spelen met licht. Daarbij krijgen ze limonade en iets lekkers. De ouders kunnen er een kopje koffie bij bestellen.

De voorstelling duurt ongeveer een uur (waarvan ongeveer de helft film en de andere helft spelen). – Leeftijd: AL

De laatste voorstelling van het seizoen 2023-24 was op zondag  10 maart 10.30, met Peppa’s Bioscoopfeestje

Programmadetails zijn hier te vinden

 

 

 

22.2.2020