Nieuw: Kleintje Film

Nieuw in Filmtheater Voorschoten: film & activiteit op zondagmorgen Speciaal voor peuters en kleuters en hun familie

Vanaf 8 maart is er een proefperiode met maandelijkse zondagochtendvoorstellingen speciaal voor jongere kinderen, met een korte film.  Het licht in de zaal blijft een beetje aan en het geluid staat niet te hard. Na de film mogen de kinderen een leuke kleurplaat kleuren en/of knutselen en spelen met licht. Daarbij krijgen ze limonade en iets lekkers.

 

De eerste voorstelling, op 8 maart 11.00: Stip en Vlek, was een groot succes. Volgende maand weer een nieuwe film!

Lengte: 47 min. – Leeftijd: AL

Kijk, daar heb je Stip & Vlek. Stip is gestipt en Vlek is gevlekt. Precies zoals het hoort. Stilzitten kunnen ze niet. Ze buitelen van het ene avontuur in het andere. Ze houden van picknicken, de kamer behangen, stempels maken en piraat spelen. Bruisend van energie bezorgen ze het allerjongste publiek een echt filmfeest! De wereld van de grappige konijntjes met de toepasselijke namen Stip en Vlek, ziet er precies uit zoals de wereld van een kleuter. Er wordt gespeeld met vormen en kleuren in 7 charmante verhaaltjes, ondersteund door aanstekelijke muziek.

https://youtu.be/tU6KVW2RX4c

22.2.2020